foto's

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook: Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Oproep:
- Onze penningmeester heeft wegens persoonlijke redenen moeten besluiten haar functie te moeten neerleggen. We zijn daarom met spoed op zoek naar een nieuwe penningmeester. Als u interesse heeft, of iemand weet die dat misschien wel zou willen, laat het ons weten. Neem dan z.s.m. contact op met onze Opens internal link in current windowvoorzitter. Voor meer info zie Opens internal link in current windowfunctiebeschrijving.
- Op 17 en 18 juni 2017 is weer het Open Tuinen Weekend. Overweegt u ook uw tuin dit jaar open te stellen ga dan naar Opens internal link in current windowOpen Tuinen en meld u aan.

Agenda:
Op maandag 6 maart is er vanaf 18.00u. een speciale koopavond voor relaties van Welkoop Hengelo. G&B is ook zo'n relatie. Onze leden krijgen die avond 20% korting op het gehele assortiment. Een mooie gelegenheid om uw voorraad mest, kalk, graszaad, e.d. aan te vullen en eventueel nieuw tuingereedschap, - machines en -kleding aan te schaffen. U kunt de kosten van uw G&B-lidmaatschap hierdoor in een avond grotendeels terugverdienen! Voor meer info zie Opens internal link in current windowAgenda.

Op woensdag 15 maart is er weer onze Jaarvergadering in de kleine zaal van het Hoogspel in Delden. Het bestuur legt dan verantwoording af over het door haar gevoerde beleid. Ook zullen de afgelopen en aanstaande activiteiten worden belicht. Als lid en introducé bent u om 19.30u. van harte welkom. Voor meer info zie Opens internal link in current windowAgenda. Aansluitend aan de pauze is er een ludieke lezing van de beekbusters.

Nieuw op de website:
- Een nieuwe "Opens internal link in current windowVan de voorzitter"
- Nieuwe en oude bijdrages van Lidy Kempers op haar Opens internal link in current windowtuinblog

Deze maand in Groei & Bloei

Hip, hot en sexy (Blik op de Tuin: week 8).
Uit de startblokken