Titel van de pagina

foto's

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook: Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

TUINFAIR za. 3 en zo. 4 september a.s.
Dit jaar hebben we 2 dagen tuinfair op de nieuwe locatie bij kwekerij Fahner. Van 10.00u. tot 16.00u. bent u van harte welkom bij ruim 20 stands, een 3D-film en een demo bloemschikken. Onze afdeling staat er uiteraard ook met een eigen fraaie stand. Dit jaar is er een speciale actie voor degenen die nog geen lid zijn. Als u zich ter plekke aanmeldt als lid krijgt u dit jaar nog 4x het tijdschrift gratis, een gratis klussenspecial, en heeft u over 2017 een reductie van € 21,- op de lidmaatschapskosten. Als afdeling geven we daarnaast aan elk tiende nieuwe lid een mooie snoeischaar weg.
Voor meer info over de tuinfair / kwekerijdagen klik hier.

10-08-2016 Voordeel voor leden van Groei & Bloei:
- Mocht u nog geen lid zijn, of voornemens zijn uw lidmaatschap op te zeggen, lees dan eerst deze info. Alleen al deelname aan de cursus bloemschikken, een bezoekje aan de Tuinen van Appeltern , Opens external link in new windowPlantarium en Huis Bergh leveren u dit jaar als lid al € 40,- voordeel op! Voor de resterende € 29,- heeft u dan het prachtige tijdschrift van Groei & Bloei en gratis toegang tot de meeste van onze activiteiten.

21-08-2016 Open Tuinen:
- Op zaterdag 27 augustus heeft u als G&B-lid gratis toegang tot het Plantarium in Boskoop. U kunt dan kennis maken met vele nieuwe soorten planten, plantcombinaties, info op doen over zieke planten, goedkoop planten kopen en een gratis advies krijgen inzake tuinaanleg. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.
- Zaterdag 10 september van 10.00u-17.0u. zijn er 6 tuinen open in de regio Hellendoorn / Vechtdal / Twenterand. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.
- Onder Opens internal link in current windowAanbevolen vindt u ook info over andere open tuinen zoals Twickel, Warmelo, Berg en Gees.

Deze maand in Groei & Bloei

@ecotuinonsverhaal