Titel van de pagina

foto's

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook: Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Bloemschikken:
De eerste avond van de cursus bloemschikken is afgerond. De cursisten hebben fraaie festoenen gemaakt. Voor een fotoreportage hiervan zie Facebook: Opens external link in new windowBloemenkrans. Wilt u zelf een herfstkrans maken kijk dan naar de video van Birgit Davids op Facebook: Opens external link in new windowGroei & Bloei

Agenda:
In de Opens internal link in current windowAgenda vindt u informatie over onze eerstvolgende activiteiten:
- 8 en 9 oktober:     Bezoekdagen NK-Bloemschikken met uitgebreide info over demo's
- 8 oktober:             Plantenruilbeurs
Ook zijn er 2 workshops bloemschikken aan toegevoegd waarvoor u zich nu al kunt opgeven.

Op 28 september organiseert G&B-Almelo een Herfstbloemschikshow verzorgt door Anton Visch. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier. Snelle aanmelding is aan te bevelen!

Voordeel voor leden van Groei & Bloei:
- Mocht u nog geen lid zijn, of voornemens zijn uw lidmaatschap op te zeggen, lees dan eerst deze info. Alleen al deelname aan de cursus bloemschikken, een bezoekje aan de Tuinen van Appeltern , Opens external link in new windowPlantarium en Huis Bergh leveren u dit jaar als lid al € 40,- voordeel op! Voor de resterende € 29,- heeft u dan het prachtige tijdschrift van Groei & Bloei en gratis toegang tot de meeste van onze activiteiten. Zie ook Opens internal link in current windowAanbiedingen.

Open Tuinen:
- De tuinen van Appeltern hebben in de maand september speciale openstellingen. Met een jaarkaart van G&B heeft u gratis toegang! Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.
- Onder Opens internal link in current windowAanbevolen vindt u ook info over andere open tuinen zoals Warmelo, Bergh en Gees.

Deze maand in Groei & Bloei

Volkstuin: fantastisch nazomeren