foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook: Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Noteer al in uw agenda:
- dinsdag 22 november: Lezing "Plusplanten in een levende tuin" - Een lezing over een onderhoudsarme echte  tuin i.p.v. een betegelde "tuin". Zie Opens internal link in current windowAgenda.
- donderdag 8 december: Opens internal link in current windowDemonstratie Kerstbloemschikken door Birgit Davids.

Foto's:
Op de Fotopagina vindt u de Opens internal link in current windowfoto's van de succesvol verlopen plantenruilbeurs van 8 oktober jl.

NKBloemschikken:
Op onze Opens external link in new windowFacebookpagina ziet u een uitgebreide rapportage over het Nationaal Kampioenschap Bloemschikken.

Open Tuinen:
- Onder Opens internal link in current windowAanbevolen vindt u info over nog open tuinen in oktober zoals Twickel, Warmelo, Bergh en Gees.
- De tuinen van Appeltern zijn in de weekenden van november te bezichtigen. Voor meer info zie hun Opens external link in new windowwebsite.

meer

Deze maand in Groei & Bloei

25
Oct
Blik op de Tuin –  week 42/2016
20
Oct
ES war einmal