Hengelo

Zomerexpostiegeopend vanaf 1 juni
In het jaar waarin Beelden in Gees dertig jaar bestaat, zijn we geconfronteerd met het Corona-virus. In plaats van feestelijkheden is er lang onzekerheid geweest over wanneer we eventueel open kunnen gaan.

We schrijven dit bericht eind mei, bijna 4 weken na de geplande opening in april, en nu ziet het ernaar uit dat we vanaf 1 juni onze trouwe bezoekers weer kunnen verwelkomen. Dat is wel omgeven met allerlei voorschriften, alles om te voorkomen dat het virus weer opdoemt.

Wij zijn de 32 deelnemende kunstenaars zeer dankbaar voor hun geduld; juist nu hebben zij hun mooiste en meest spannende kunstwerken naar Gees gebracht en zijn wij ervan overtuigd dat dit de mooiste expositie in de afgelopen 9 jaar is. Wij nodigen u dan ook allen uit om te komen kijken of dit klopt, ik heb er alle vertrouwen in!

Bijlage
Als bijlage treft u de brochure van de Zomerexpositie aan; alle namen van de kunstenaars staan daarop met een foto van een kunstwerk van hen. U bent dan al een beetje voorbereid als u naar Gees komt. Wij nodigen u van harte uit!

Mede namens alle medewerkers van Beelden in Gees,

Yvo van Marle
Schaapveensweg 16
7863 TE GEES