Hengelo

Overzicht Digitalis publicaties 2018/2019

Tot medio 2019 ontvingen leden die geen toegang tot internet hebben een papieren Digitalis als opvolger van het voormalige Groene boekje. Daar het aantal leden zonder internet op dit moment gering is, is besloten te stoppen met het uitgeven van een papieren versie. Wel krijgen deze leden nog een uitgeprint jaarprogramma aangevuld met enige actuele info toegestuurd.
Hieronder vindt u de laatste Digitalissen zijnde een weerslag van de info destijds op onze website.

De 2019 zomer uitgave.

De 2019 lente uitgave.

De 2018 winter uitgave.

De 2018 herfst uitgave.

De 2018 zomer uitgave.

De 2018 lente uitgave.

Voor diegenen die zich nog niet hebben aangemeld op de website voor de elektronische nieuwsbrief Digitalis Flash en Digitalis, doe dat dan nu svp.

Als u geen Digitalis flash hebt ontvangen en u hebt zich wel aangemeld, stuur dan s.v.p. een mail naar info@hengelo.groei.nl.