Hengelo e.o.

Lezing "Mooie tuinen, prachtige borders" - Aanvang 20:00 uur

Afdeling:

Hengelo e.o.

Datum:

21-09-2023


Kosten:

€ 3,00

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Wijkcentrum de Hengelose ES
Uitslagweg 47
7556 LN Hengelo

Route

Mooie borders, prachtige combinaties.

Wat je mooi vindt, is natuurlijk persoonlijk. Wat je in een tuin graag ziet, hangt daarnaast ook af, van wat je graag terug vindt in de tuin. De één wil in een tuin tot rust komen, de ander zoekt er juist levendigheid.

Toch kunnen we stellen, dat een tuin bevredigend voor het oog is, als er sprake is van een zekere harmonie. Tijdens deze lezing hoort u, welke aspecten daarin een rol spelen, zoals kleur, vorm, herhaling, stijl, opbouw en functies van beplanting.

Martje geeft daarbij handige tips and tricks voor zowel  nieuw te ontwerpen als bestaande borders om in uw eigen tuin mee aan de slag te gaan. Zij illustreert haar verhaal met veel foto’s van De Tuinen in Demen.

Martje van den Bosch studeerde filosofie en was jarenlang docent aan onder andere Avans Hogeschool. Sinds 2006 is zij fulltime met tuinen bezig: zij schrijft er over, ontwerpt voor anderen en zij werkt in de Tuinen in Demen, die zij met haar man heeft ontworpen en aangelegd. Voor verdere informatie zie de website: www.detuinenvandemen.nl

 

 

Meer info:

Niet-leden s.v.p. met gepast geld betalen. Als men zich ter plekke opgeeft als lid van G&B is de toegang gratis en heeft men het eerste jaar recht op voordeeltjes. Aanvang lezing 20.00u.