Hengelo e.o.

Kerstworkshop door Jacqueline Wargers

Afdeling:

Hengelo e.o.

Datum:

06-12-2023


Kosten:

€ 50,--

Kosten lid:

€ 50,--

Locatie:

??

Hengelo

Vanaf dit jaar heeft onze nieuwe bloemschikcoördinator  weer een Kerstworkshop kunnen organiseren en wel op woendagavond 6 december a.s.. De aanvang van de avond is 19:30 uur en zal ongeveer 2 uur duren. 

Deze avond zal worden verzorgt door Jacqueline Wargers en zij komt uit Hengelo.

De workshop gaat een tafelstuk worden met verlichting. De kosten zijn € 50,--  per persoon.
Vooraf € 15,-- betalen de rest op de avond zelf. Bij inschrijving svp € 15,-- overmaken op nummer NL79RABO0156819309.  De inschrijving gaat naar volgorde van binnenkomst.

Bent U verhinderd mag U voor vervanging zorgen of het bloemstuk kan afgehaald worden.

Waar de workshop zal worden gegeven is nog niet bekend. De plek is afhankelijk van de grote van de groep . Het is in ieder geval in Hengelo.
Bij opgave stuur een mailtje met uw naam en adresgegevens naar:  jacquelinewargers(at)gmail.com en maak de betaling over op haar bankrekening.

Jacqueline stelt zich voor:
Hallo, ik ben Jacqueline Wargers en ben geboren in 1973 en groeide op in onze boerderijwoning. Enkele jaren later zijn we verhuisd naar het dorp. Nu woon ik in Hengelo. Liefde voor de natuur zat er al jong in, bloemetjes plukken en daarna opzoeken in de boeken. In Enschede heb ik mijn opleiding gedaan en het vakdiploma bloemschikken gehaald. Vanaf mijn 16e heb ik in tuincentra en bloemenwinkels gewerkt. Vervolgens 10 jaar een bloemen speciaalzaak gehad in het centrum van het historische stadje Ootmarsum. Ook veel met wedstrijden mee gedaan. Nu werk ik ook graag vanuit huis in mijn atelier waar ik me helemaal kan uiten. Mijn kerstarragementen zijn ook naar eigen inspiratie gemaakt dus zijn allemaal uniek.

Ik zie u graag op deze avond !