Hengelo

Open Tuinen in Twente

Afdeling:

Hengelo

Datum:

27-09-2020 t/m 18-10-2020


Kosten:

Gratis

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Diverse tuinen

Nu het groei seizoen op z'n eind loopt zijn de meeste tuinen weer gesloten.
Alleen de tuin Beckelo is nog 2x te bezoeken, namelijk op zondag 27 september en zondag 18 oktober. U bent dan tussen 10.00u. en 17.00u. van harte welkom. Het adres is Beckumerstraat 460 in Boekelo.

Wilt u ook uw tuin volgend jaar tijdens het Open Tuinen Weekend en/of daarbuiten één of meerdere dagdelen openstellen meldt u dan aan bij de redactie van onze website: ledenadministrateur(at)hengelogroei.nl 
Er worden geen eisen gesteld aan de tuin hooguit voldoende ruimte i.v.m. de corona-pandemie en de vereiste ruimte van 1,5m. tussen de bezoekers.
De tuin kan groot of klein zijn, klassiek of modern, een rotstuin, een groentetuin, een siertuin, een tuinreservaat, of een parkachtige tuin. Of u nu weet hoe alle planten en struiken heten of niet: het maakt niet uit.
Het gaat erom dat er met liefde wordt getuinierd en dat u deze passie wilt delen. Zodat anderen geïnspireerd kunnen raken en kunnen genieten van uw tuin.
Dus heeft u een tuin waarin u met veel plezier bezig bent en wilt u dit genoegen graag delen, meld u dan snel aan en stel uw tuin ook open. U zult er geen spijt van krijgen!