Hengelo

Workshop met beperkte lunch bij de Groentuin afgelast i.v.m. corona-pandemie

Afdeling:

Hengelo

Datum:

05-06-2020


Kosten:

€ 5,00

Kosten lid:

€ 5,00

Locatie:

Groentuin Hengelo
Bartelinkslaantje 40
7558 PS Hengelo

Route

De Groentuin is een onderdeel van de SWB. Tijdens de workshop maken we kennis met de Groentuin, de medewerkers van de tuin en de werkwijze van de tuin.
Na  de ontvangst om 11.00u. met een kopje koffie gaan  we zelf aan het werk onder leiding van Tori en Robin, de werk coaches /uitvoerders. Daar waar nodig geassisteerd door medewerkers van de tuin.
Aan de orde komen, het teeltplan, de bemesting,  ziekte en plagen voorkomen en behandelen.
Wat kunnen en willen we zaaien. Wat kan nog, binnen, wat nog buiten.
We gaan  verspenen en uitplanten van zowel groente planten als eenjarige sierplanten. Denk ook aan vergeten groenten. 

Door de medewerkers van De Groentuin zullen de nodige voorbereidingen getroffen worden, om ons een leerzame doemiddag te bezorgen. Zowel voor liefhebbers van een moestuin als een siertuin zal er voldoende te  leren en te doen zijn.
Voor het materiaal wordt gezorgd. Mocht U iets willen poten in een bijzondere pot, neem die dan zelf mee.

Met de lunchtijd zal ons een kop soep worden aangeboden en na afloop is er thee en zullen we wat napraten. De workshop zal rond 15.00u. afgelopen zijn.

Meer info:

Aanmelden via het inschrijfformulier  en door voor 20 mei a.s.  € 5,- over te maken op onze bankrekening NL72INGB0008071549 t.n.v. KMTP Hengelo o.v.v. Groentuin.
U vindt de SWB Groentuin aan het Bartelinkslaantje 40 in Hengelo. (Vanuit het centrum van Hengelo: Oldenzaalsestraat volgen tot de afslag Hasselerbaan (bij restaurant China Tuin), linksaf de Hasselerbaan volgen, via viaduct A1 over, voorbij kunstwerk rechtsaf, Bartelinkslaantje volgen, na 50 meter ziet u de ingang van SWB Groentuin). U wordt daar om 11.00u. verwacht.