Hengelo e.o.

Workshop zaaien bij Olga van Ekelenburg

Afdeling:

Hengelo e.o.

Datum:

22-04-2023


Kosten:

€ 20,--

Kosten lid:

€ 20,--

Locatie:

Tuin Olgarden
Bornsedijk 18
7561 RA Deurningen

Route

Hallo, ik ben Olga van Ekelenburg van OLGARDEN

Sinds 2000 zaai ik (vooral) éénjarige planten voor eigen tuin. In 2019 zijn we verhuisd naar onze huidige plek in Deurningen waar ik een grote pluktuin heb aangelegd. Hier kunnen mensen in het seizoen op vrijdag en zaterdag bloemen plukken. Omdat je van éénjarigen kunt blijven plukken, zijn ze in de pluktuin voor mij onmisbaar. Maar ook in de siertuin zijn ze een prachtige aanvulling. Ik noem ze de ‘slingers van de tuin’. Afgelopen najaar kwam vanuit Groei & Bloei Hengelo de vraag of ik een keer een workshop wil geven over zaaien. Dat leek me een mooie uitdaging. Bovendien deel ik graag mijn ervaringen met andere mensen en hoop ik ze te enthousiasmeren zelf te zaaien.

Tijden de workshop laat ik mijn manier van zaaien zien. En natuurlijk ga jezelf aan de slag en neem je aan het eind van de workshop enkele potjes mee naar huis. Je hebt geen kas nodig om de zaden te laten kiemen en de planten op te kweken! Zaden en materialen zijn aanwezig. 

Koffie/thee en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen. 

Betalen aan Olga bij aanvang van de workshop. Aanmelden via dit aanmeldimgsformulier of telefonisch bij Annie Ruiter telefoon : 074-2774461