Hengelo e.o.

Open Tuinen

Het Open Tuinen Weekend is altijd ons jaarlijkse hoogtepunt waarin tuineigenaren u laten kennis maken met hun creatie en u alle info kunnen geven over hun tuinontwerp, plantenkeuze en hoe deze planten te onderhouden. Tijdens zo’n weekend kunt u maar een beperkt aantal tuinen bezoeken en ziet u de tuin alleen in het voorjaar. Sommige tuinen zijn in de zomer pas in volle bloei en/of zijn in de herfst ook zeker een bezoekje waard.

Als afdeling Hengelo willen we daarom faciliteren dat gedurende het groei en bloei seizoen dezelfde maar ook andere tuinen zijn te bezichtigen. U als tuineigenaar bepaalt zelf wanneer u uw tuin open stelt en tijdens welk tijdvak. Dit kan een dag, dagdeel of een avond zijn. Openstelling ’s avonds op een doordeweekse dag geeft werkende (niet-)leden de mogelijkheid om ook doordeweeks een tuin te bezichtigen. Wij als afdeling zorgen voor de nodige publiciteit op onze website en via onze nieuwsbrief.
Aanmelding hiervoor kan bij onze ledenadministrateur die tevens verantwoordelijk is voor de in- en externe communicatie. Neem met hem contact op via ledenadministrateur(at)hengelogroei.nl. Als in een weekend meerdere tuinen te bezichtigen zijn dan zullen we ook de externe publiciteit (persbericht, andere websites) verzorgen.

Opentuinagenda
Mocht u nog tuinen willen bezoeken in andere delen van Nederland kijk dan eens op de website opentuinagenda en die van Rondjetuinentwente.  Misschien een leuke bezigheid tijdens uw vakantie elders in Nederland.

 

Voor het jaar 2023 zijn wij momenteel niet in staat het OPEN TUINEN WEEKEND te organiseren. Wij doen onze uiterste best om dit volgend jaar weer te realiseren.