Van de voorzitter

Onze eerstvolgende activiteit is de Tuinfair (2 en 3 september a.s.) welke tegelijk wordt gehouden met de kwekerijdagen bij Fahner. Voorheen hielden we deze bij de Houtmaat en ontvingen we enige honderden bezoekers. Sinds vorig jaar zijn we te gast bij Fahner, werd het een heel weekend, en steeg het aantal bezoekers, ondanks een tijdelijke blokkade van het kruispunt bij Frans op de Bult, meteen naar 1700.

Dit jaar hebben we vele standhouders waaronder een aantal nieuwe en hopen we nog meer bezoekers te mogen verwelkomen. U als Groei & Bloei lid / geïnteresseerde kunt hier aan meewerken door zoveel mogelijk mensen uit uw kennissenkring te informeren over deze tuinfair. Nu maar hopen op prima weer en dan moet deze tuinfair ook weer een succes worden.

Inmiddels is de vacature van penningmeester vervuld en heten wij Bert Smit van harte welkom als nieuw bestuurslid. Helaas hebben onze secretaris en ledenadministrateur na ruim 4, resp. ruim 3, jaar moeten besluiten hun functie per maart 2018 beschikbaar te moeten stellen. Drukke werkzaamheden en/of gezondheidsproblemen hebben ze helaas hiertoe moeten doen besluiten.
Wij zijn daarom op zoek naar een secretaris en ledenadministrateur. Mocht u zelf, of iemand in uw omgeving, hiervoor interesse hebben dan kunnen zij zich melden bij de voorzitter. Op onze  website onder “Bestuur” kunt u de nodige functie informatie bij  “vacatures” vinden.

De komende maanden is er elke maand een leuke activiteit. Wij hopen u hier te mogen begroeten.

Frans Besselink, voorzitter

Mijn nieuwe uitdaging