Diversen

Sponsors

Meer info over adverteren op onze website via info@hengelo.groei.nl


de Tuinfee in het nieuws

“Waar het mij omgaat is dat mensen optimaal kunnen genieten van hun tuin”

Het begon ooit met een paar bloempotten op het dakterras van haar toenmalige woning, Inmiddels runt Giny de Graaf (58) uit Borne al 10 jaar haar eigen bedrijf annex webshop De Tuinfee. “

Het is per ongeluk ontstaan.

 Ik had een stokroos in mijn tuin die omknapte en ik kon nergens een geschikte pin vinden om hem op zijn plaats te houden. Uiteindelijk ben ik op een fabrikant afgestapt die het wel wilde maken maar de aantallen waren te laag . Dat was wel een beetje eng, dan moet je wel zeker  weten  dat je het aandurft om zo’n grote hoeveelheid te laten produceren.

En  toen kwam van het een … het ander”. Giny  levert niet alleen goede wasbare tuinhandschoenen, uniek (snoei)gereedschap, plantensteunen, beugels en verschillende soorten  klimornamenten, maar ze bedenkt ook  regelmatig nieuwe producten.

 “Waar het mij omgaat is dat mensen optimaal en lange tijd kunnen genieten van hun tuin.” zegt de Tuinfee.

Daarom is  vrij recent de 2 oog Krulpin bedacht, ze denkt zelf dat dit mogelijk de enige steun is die de “Hortensia Annabelle” op haar plaats weet te houden.

Dit zijn 3 stevige metalen pinnen met ogen, door die ogen schuif je op 2 plaatsen dwarsliggers ( van hout of metaal) Als je deze onderling met elkaar verbind, kan de Hortensia geen kant meer op, omdat je de bladeren van de Hortensia  over de dwarsliggers legt, zie je ze niet eens. 

Dit product is uitsluitend bij de Tuinfee verkrijgbaar.

Zelf kan ze niet wachten tot haar Clematissen weer in bloei staan. “Ik heb  veel verschillende soorten, de een nog mooier dan de ander!

Speciaal hiervoor zijn  ooit de “Klimzuilen” bedacht ( in 3 verschillende hoogtes)  Ver daarvoor, als een van de eerste producten van het bedrijfje, was er de “Clematis Spiraal” zodat een Clematis  niet altijd een oude schuur of dode appelboom nodig heeft om in te klimmen.

Nu kunnen die mooie Clematissen lekker dicht bij je huis staan ( zolang er maar andere planten  de wortels van de Clematis tegen de zon beschermen)

Later werd ontdekt dat de Clematis Spiraal  niet alleen prima dienst doet als Vogelvoer Spiraal, maar ook als Kerst Spiraal.

Maximaal genieten het hele jaar rond.

De Tuinfee is te vinden op vele ( Groei en Bloei ) Tuinfairs.

Zoals  3 en 4 september bij kwekerij Fahner in Deurningen,18 september de Groene Zondag in Losser en 1 oktober op de Herfst Fair van Groei en Bloei  Noord Oost Polder in Emmeloord, Het eerste weekend van Mei is de aanhanger met Willy en Tuinfee elk jaar te vinden bij het Lente weekend in Mallum bij Haaksbergen en 2e Paasdag staan ze in de Freylemaborg in Slochteren.

Daarnaast is er nog een webwinkel…en als…ze thuis is en u heeft een afspraak gemaakt…bent u ook aan huis welkom.

Alsof dat nog niet genoeg is kunt u de Tuinfee ook volgen op facebook, met veel tuintips.

 

Giny de Graaf
Anjelier 56, Borne
giny(at)detuinfee.nl

074-2664813
Facebook.com/detuinfee
Pinterest.com/ginydetuinfee

meer

 

 

 

20
Jul
Volkstuin: oogsten en opruimen
18
Jul
mijn huis en tuin dieren