Activiteiten & Actueel
Klik op de foto voor vergroting

Open Tuin 2017 Geesteren

Beelden in Gees

De zomerexpositie is weer van start gegaan. Een verrassende expositie met kunstenaars uit België, Frankrijk, Duitsland, Chili en natuurlijk Nederland.  Sommigen hebben hun werk al eerder in Gees laten zien, maar er zijn ook heel veel nieuwe bij. Tot die laatsten behoren ook de afstudeerders 2016 van de Klassieke Academie in Groningen, die veelbelovend werk tonen.

Kortom, vele stijlen en materialen zijn vertegenwoordigd, iedereen vindt er iets van zijn/haar gading. En dat in een schitterende tuin, waar bijzondere planten en bomen laten zien dat natuur en kunst een gelukkig huwelijk kunnen vormen!

 

Ook dit jaar valt er veel te beleven bij Beelden in Gees. Op de woensdagavonden van half juni tot en met half augustus wordt in de tuin muziek gespeeld en door het jaar heen komen kunstenaars die deelnemen aan de expositie vertellen over het werk en hun inspiratie. We verwachten ook nog enkele workshops, gegeven door kunstenaars. U kunt de informatie vinden op de agenda van onze website (www.beeldeningees.nl) die de komende weken verder ingevuld wordt. 

Alles bij elkaar veel redenen om weer naar Gees te komen, wij heten u van harte welkom!

Tweede open tuinweekend Vechtdal-tuinen, 5 en 6 augustus 2017

Na het succesvolle open tuinweekend in 2016 hebben de vier Vechtdal-tuinen besloten hier in 2017  een vervolg aan te geven. Kom genieten van vier bijzondere, afwisselende tuinen in het Vechtdal in Overijssel. Op zaterdag 5 en zondag 6 augustus stellen vier eigenaren hun tuinen open. Al enkele jaren zijn de tuinen afzonderlijk van elkaar, op afspraak, geopend maar dit jaar is er, voor de tweede keer, één gezamenlijk open weekend zodat u ze alle vier op één dag kunt bezoeken.

De volgende tuinen zijn open: ‘Jetske’s tuin’ en ‘De Kikkerhoek’ in de Krim, ‘De oude Linde’ in Radewijk en ‘Vechtetal-Garten’ in Laar, net over de grens in Duitsland. De tuinen zijn zeer afwisselend in aanleg, beplanting, oppervlakte en ligging.
Van 10.00 – tot 17.00 uur bent u van harte welkom.

Meer informatie vindt u op www.vechtdal-tuinen.nl.