foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Open tuin in Deurningen:
Donderdag 2 augustus bent u welkom bij Fahner in Deurningen. De toegang is gratis. Voor meer info zie Opens internal link in current windowAgenda.

Rondje tuinen Twente:
De komende weken zijn 11 tuinen in Twente tijdens de weekenden te bezichtigen. Entreegeld afhankelijk van de tuin. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

Open Tuinen bij Groei & Bloei Haaksbergen:
In de omgeving van Haaksbergen zijn buiten het OTW om een aantal tuinen de komende maanden ook nog te bezichtigen. Voor meer info zie pagina 6 (rechter kolom) van hun Opens external link in new windowflyer.

Vacatures in het bestuur:
Wij zijn op zoek naar een nieuwe secretaris, een penningmeester en een algemeen bestuurslid. Aan het eind van dit jaar komt ook, na 9 jaar, de functie van voorzitter beschikbaar. Wie vindt het leuk om lid te worden van ons bestuur en de afdeling de komende 3 jaar zijn / haar diensten aan te bieden. Voor meer info klik Opens internal link in current windowhier.

Privacystatement:
Als gevolg van de nieuwe wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) heeft Groei & Bloei op haar website een privacystatement geplaatst. U kunt deze vinden onderaan deze homepage. Rechts onderaan staat een link naar de landelijke website.

 

 

 

 

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

20
Jul
Volkstuin: verrassingen
15
Jul
Volkstuin: het gewas bij de buren…….