foto's

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiĆ«le voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier of Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Cursus bloemschikken 2019/2020:
Wacht niet te lang met opgeven. Er zijn nog 3 plekken in Borne en 7 plekken in Hengelo beschikbaar! Voor info en aanmelding klik Opens internal link in current windowhier.

Open Tuinen Weekend:
Inmiddels is bekend welke tuinen dit jaar allemaal gaan deelnemen aan het Open Tuinen Weekend dat gehouden wordt op za. 15 en zo. 16 juni. Voor meer info over de 17 deelnemende tuinen zie Opens internal link in current windowOpen Tuinen.

Gardenista:
Een ruime vertegenwoordiging van G&B-Hengelo heeft woensdag 15 mei Gardenista bezocht. Een prachtige beurs op een mooie locatie met een kwalitatief hoog aanbod. Voor een impressie zie Opens internal link in current windowfoto's

GroenMarkt:
De GroenMarkt op zaterdag 18 mei zag er dit jaar nog beter verzorgd uit dan vorig jaar. Dit is dankzij alle vrijwilligers van de Gemeente Hengelo, Gildebor, het Waterschap en de diverse Groene Organisaties maar ook door Fahner en Welkoop. Helaas viel het aantal tegels dat is omgeruild tegen een plantje wat tegen. Niettemin kijkt een ieder tevreden terug op deze zonnige GroenMarkt. Voor een impressie zie Opens internal link in current windowfoto's of kijk hier boven.

Aanbevolen:
Zandsculpturen in de tuinen van Warmelo zijn tot 7 oktober 2019 op di t/m zo te bezichtigen. Geniet daarbij tevens van het prachtige park waarin ze zijn opgesteld. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.
Zomerexpositie: Beelden in Gees:
De beeldentuin in Gees (Drenthe) is weer open. Voor meer info zie Opens internal link in current windowAanbevolen.

Activiteiten Twentse afdelingen:
Opens external link in new windowAlmelo:
15 en 16 juni: Open Tuinen Weekend
Opens external link in new windowEnschede:
1 juni: Middagexcursie Poortbulten in de Lutte
23 juni: Open Tuinen Dag
29 juni: Excursie bij kasteel Twickel
Opens external link in new windowHaaksbergen / Berkelland:
23 mei: Dagtocht naar de tuinen van Mien Ruys
15 en 16 juni: Open Tuinen Weekend
Opens external link in new windowOldenzaal:
5 juni: Avondexcursie