foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Vacature in het bestuur:
Onze secretaris heeft wegens drukke privé werkzaamheden moeten besluiten haar functie in maart 2018 te moeten neerleggen. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe secretaris. Voor meer info klik Opens internal link in current windowhier.

Tuinexcursie Groningen:
U kunt zich nu al opgeven voor de tuinexcursie naar 3 fraaie tuinen in Groningen op 25 april a.s. Voor meer info en opgave klik Opens internal link in current windowhier.

Nieuw op de website:
- Er is een nieuwe "Opens internal link in current windowVan de voorzitter" met aandacht voor de vacature van secretaris en onze a.s. Opens internal link in current windowJaarvergadering.
- De nieuwe papieren Opens internal link in current windowDigitalis is als naslagwerk ook digitaal beschikbaar.
- Het Opens internal link in current windowJaarverslag 2017 staat ter voorinfo voor de a.s. jaarvergadering al op onze website.

Welkoop:
Op maandag 5 maart heeft Opens external link in new windowWelkoop, Wegtersweg 28a in Hengelo weer een speciale koopavond voor haar vaste relaties. U bent dan van 18.00u. tot 21.00u. welkom om gebruik te kunnen maken van de 20% korting op het gehele assortiment. Ook kunt u een  grondtest laten uitvoeren. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

 

 

 

 

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

16
Feb
STORMSCHADE
15
Feb
angela’s tuin tussenfase deel 2