foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Open Tuinen Weekend G&B-Hengelo:
Op de fotopagina een Opens internal link in current windowfotoreportage van de bijentuin, de tuin Festina Lente en de tuin van Gezinus.

Bonsai in de Oranjerie van Twickel:
Op zondag 24 juni is er in de Oranjerie van Twickel een bonsai-demo, -lezing en een -kunstexpositie. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

Open Tuinen Weekend G&B-Almelo:
In het weekend van 23 en 24 juni houdt Groei & Bloei-Almelo haar Open Tuinen Weekend. Totaal zijn 13 tuinen te bezichtigen ten Noorden en Oosten van Almelo. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

Tuinen bezoeken in de kop van Overijssel:
De afdeling Almelo gaat op zaterdag 7 juli 4 locaties bezoeken in de kop van Overijssel. Zo gaan ze naar de tuin van Geke Rook, bezoekerscentrum de Wieden, vervolgens de Oevertuin en als laatste tuin de Hof aan de Reune. Er zijn nog genoeg plaatsen in de bus. Belangstellenden uit Hengelo e.o. kunnen ook mee. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

Vacatures in het bestuur:
Wij zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe secretaris en een algemeen bestuurslid. Aan het eind van dit jaar komt ook, na 9 jaar, de functie van voorzitter beschikbaar. Wie vindt het leuk om lid te worden van ons bestuur en de afdeling de komende 3 jaar zijn / haar diensten aan te bieden. Voor meer info klik Opens internal link in current windowhier.

 

 

 

 

 

 

meer

Kom naar de Tuinweek

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

13
Jun
Het lot van de mot…
12
Jun
Een groene aanbeveling - Blik op de tuin no. 853