foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Planteninfo:
Onze redacteur Lidy Kempers schrijft al ruim 20 jaar met grote regelmaat voor haar tuinblog leuke informatieve verhaaltjes over diverse planten. Recent zijn o.a. de salvia, de zomeraster, de kalimeris, de koekoeksbloem en de Duitse look beschreven onder de titel "Opens internal link in current windowSterke vaste planten". Wilt u nieuwe ideeën opdoen voor uw tuin, of wilt u meer weten over de behandeling van specifieke planten, dan is het raadplegen van deze tuinblog zeker aan te bevelen. U vind deze onder "Opens internal link in current windowGroentips en groeninfo".

Open tuinen:
Op woensdag 9 augustus a.s. om 19.00u. kunt u een eigen boeket samenstellen in de pluktuin de Opens external link in new windowHesselerhof in Borne. U kunt zich nu al opgeven voor dit evenement.
Voor meer info en aanmelding zie Opens internal link in current windowAgenda.
Mocht u nog meer tuinen willen bezoeken deze zomer dan kunt u in Twente, Salland en de Achterhoek nog volop genieten. Diverse regionale afdelingen van Groei & Bloei hebben voor u diverse tuinen geselecteerd. Voor meer info klik Initiates file downloadhier. Ook onder Opens internal link in current windowAanbevolen staan diverse regionale tuinen vermeld welke dit seizoen te bezichtigen zijn.

Mededelingen:
- Alle datums van de bloemschikcursus 2017/2018 zijn bekend en in de Opens internal link in current windowAgenda opgenomen. U kunt zich hier al vast voor Opens internal link in current windowaanmelden. De woensdagavond in Borne is al vol!

 

 

 


meer

Deze maand in Groei & Bloei

23
Jul
Volkstuin: regen
22
Jul
Holy Smoke - Blik op de Tuin (807) week 29/2017