foto's

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Vacature in het bestuur:
Onze secretaris heeft wegens drukke privé werkzaamheden moeten besluiten dat ze haar functie in maart 2018 beschikbaar zal stellen. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe secretaris. Voor meer info klik Opens internal link in current windowhier.

Bijenlezing:
G&B-Almelo heeft op woensdag 27 september een lezing over bijen gepland. Spreker is Pieter van Manen. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

Bloemschikken:
- Op za 7 en zo 8 oktober kunt u een kijkje nemen naar de resultaten van het NK-Bloemschikken. Voor meer info zie Opens internal link in current windowAgenda.

Welkoop-Hengelo:
Op maandag 9 oktober a.s. is er weer een speciale koopavond voor leden van Groei & Bloei. U krijgt dan 20% korting op het gehele assortiment. De gelegenheid om kalk, mest, tuingereedschap, werkkleding, hondenvoer, e.d. in te slaan. U bent welkom tussen 18.00u en 21.00u.

Deze maand in Groei & Bloei

De bruidssluier van de herfst
Volkstuin:125 mm regen