foto's

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Foto's Kerstdemo:
Op donderdag 6 december hield onze afdeling weer haar jaarlijkse kerstdemo. Dit jaar stonden er aan het begin van de avond al tafels vol stukken klaar. Tijdens de avond zijn er prachtige kunststukken in hoog tempo opgebouwd. Vanuit het publiek waren er alleen maar positieve reacties vooral bij degenen die zo'n kerststuk mee naar huis mochten nemen. Voor een foto-impressie zie bovenaan op deze homepage.

NMR-lezingen:
Op donderdag 13 december is er in de Hengelose bibliotheek een lezing verzorgd door rentmeester Maaike Brasz over de verkiezing boom van het jaar 2018. Na een korte pauze neemt Ronald Schutte het woord met een uiteenzetting over de historie, toekomst en strategie van Twence (Boeldershoek, Elhorst Vloedbeld en 't Rikkerink). Toegang vrije gift. Van te voren wel even aanmelden via nmrhengelo2016(at)gmail.com

Van de voorzitter:
In zijn Opens internal link in current windowkolom vraagt onze voorzitter uw aandacht voor de continuïteit van onze afdeling. Wij zijn namelijk dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden om in de huidige en toekomstige vacatures te kunnen voorzien. Afhankelijk van de interesse van kandidaten kan gekozen worden voor welke vacature u beschikbaar bent. Op onze Opens internal link in current windowbestuurspagina vindt u taakomschrijvingen van de diverse functies. Vindt u ook dat onze afdeling moet blijven bestaan meldt u dan z.s.m. aan bij één van onze bestuursleden. Zij zullen u gaarne nader informeren.

Gardenista:
Van 15 t/m 19 mei 2019 organiseert Groei & Bloei voor het eerst een landelijk evenement bij kasteel Ophemert. Dit moet een Nederlandse versie worden van de Chelsea Flower Show. Noteer vast in uw agenda. Wilt u als vrijwilliger een bijdrage leveren dan bent u van harte welkom. Voor meer info zie onze Opens internal link in current windowAgenda of klik Initiates file downloadhier.

Deze maand in Groei & Bloei

Westlandse buitenplaatsen van weleer