foto's

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Cursus bloemschikken:
Door enkele afmeldingen zijn er nog mogelijkheden om u alsnog aan te melden voor de resterende 7 cursusdagen. Voor Opens internal link in current windowmeer info neem contact op met onze bloemschikcoördinator, mevrouw Opens internal link in current windowMarjan Vrielink.

Informatieavond G&B-Almelo:
Op woensdag 26 september organiseert G&B-Almelo een lezing over bijzondere vaste planten. Spreker is Gerrie Veenstra. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

Vrijwilligersmarkt Wijkcentrum Hengelose Es:
Bent u al enige tijd op zoek naar leuk vrijwilligerswerk bezoek dan de a.s. markt georganiseerd door het Servicepunt Vrijwilligerswerk i.s.m. de Gemeente Hengelo. Op vrijdag 5 oktober a.s. tussen 15.00u. en 18.00u. bent u van harte welkom om kennis te maken met o.a. ons bestuur en u te laten informeren over onze vacatures. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

Thema avond NMR:
Op 11 oktober organiseert de natuur en Milieuraad Hengelo lezingen over de risico's van het stoken van biomassa én permacultuur en voedselbossen. Sprekers zijn Wim Lentink en Annelies Holthaus. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

Van de voorzitter:
In zijn Opens internal link in current windowkolom vraagt onze voorzitter uw aandacht voor de continuïteit van onze afdeling. Wij zijn namelijk dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden om in de huidige en toekomstige vacatures te kunnen voorzien. Afhankelijk van de interesse van kandidaten kan gekozen worden voor welke vacature u beschikbaar bent. Op onze Opens internal link in current windowbestuurspagina vindt u taakomschrijvingen van de diverse functies. Vindt u ook dat onze afdeling moet blijven bestaan meldt u dan z.s.m. aan bij één van onze bestuursleden. Zij zullen u gaarne nader informeren.

Gardenista:
Van 15 t/m 19 mei 2019 organiseert Groei & Bloei voor het eerst een landelijk evenement bij kasteel Ophemert. Dit moet een Nederlandse versie worden van de Chelsea Flower Show. Noteer vast in uw agenda. Voor meer info klik Initiates file downloadhier.

Deze maand in Groei & Bloei

Volkstuin: late groeiers en bloeiers
De Styrax een vergeten of…