foto's

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Oproep:
Wij zijn nog steeds op zoek naar actieve leden die bereid zijn gedurende 1 of 2 uur onze stand samen met een bestuurs- of AC-lid te bemannen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij onze
secretaris.

Vacatures in het bestuur:
Wij zijn op zoek naar een nieuwe bestuursleden om in de huidige en toekomstige vacatures te kunnen voorzien. Afhankelijk van de interesse van kandidaten kan gekozen worden voor welke vacature u beschikbaar bent. Op onze Opens internal link in current windowbestuurspagina vindt u taakomschrijvingen van de diverse functies. Vindt u ook dat onze afdeling moet blijven bestaan meldt u dan z.s.m. aan bij één van onze bestuursleden. Zij zullen u gaarne nader informeren.

De tuinen van Mien Ruys
De komende maanden is er van alles te beleven in de tuinen van Mien Ruys.
24 augustus: Mini Symposium: Wat te doen met ontworpen groen
9 september: Lezing: Vaste plantendag – klimaatvriendelijke voorbeeldtuin