foto's

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Najaarsruilbeurs:
Zaterdag 13 oktober was de laatste ruilbeurs op de locatie Houtmaat. Wederom een geslaagd event. Voor een indruk zie Opens internal link in current windowfotoreportage. Volgend voorjaar gaan we naar de nieuwe locatie bij kwekerij Fahner.

Lezing verzorgd door Romke van der Kaa:
Op donderdagavond 18 oktober is Romke van der Kaa bij ons te gast met zijn lezing "Meer lol met minder werk". U kunt dan van alles te weten komen over een meer natuurlijker manier van tuinieren. Voor meer info zie Opens internal link in current windowAgenda.

Cursus bloemschikken:
Door enkele afmeldingen zijn er nog mogelijkheden om u alsnog aan te melden voor de resterende 7 cursusdagen. Voor Opens internal link in current windowmeer info neem contact op met onze bloemschikcoördinator, mevrouw Opens internal link in current windowMarjan Vrielink.

Van de voorzitter:
In zijn Opens internal link in current windowkolom vraagt onze voorzitter uw aandacht voor de continuïteit van onze afdeling. Wij zijn namelijk dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden om in de huidige en toekomstige vacatures te kunnen voorzien. Afhankelijk van de interesse van kandidaten kan gekozen worden voor welke vacature u beschikbaar bent. Op onze Opens internal link in current windowbestuurspagina vindt u taakomschrijvingen van de diverse functies. Vindt u ook dat onze afdeling moet blijven bestaan meldt u dan z.s.m. aan bij één van onze bestuursleden. Zij zullen u gaarne nader informeren.

Gardenista:
Van 15 t/m 19 mei 2019 organiseert Groei & Bloei voor het eerst een landelijk evenement bij kasteel Ophemert. Dit moet een Nederlandse versie worden van de Chelsea Flower Show. Noteer vast in uw agenda. Voor meer info klik Initiates file downloadhier.

Deze maand in Groei & Bloei

BLAUWHILDE
Boom van de vrijheid - Tour de France (1)