foto's

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Lezing eetbare (bos-)tuin:
Op donderdag 20 september organiseert onze afdeling een lezing verzorgt door Vera Greutink over de eetbare bostuin. Voor meer info klik Opens internal link in current windowhier.

Cursus bloemschikken:
Door enkele afmeldingen zijn er nog mogelijkheden om u alsnog aan te melden voor de resterende 7 cursusdagen. Voor Opens internal link in current windowmeer info neem contact op met onze bloemschikcoördinator, mevrouw Opens internal link in current windowMarjan Vrielink.

Activiteiten G&B-Enschede:
Op zaterdag 22 september kunt u nog een kijkje nemen in een fraaie siergrassentuin in Daarlerveen. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

Dagtocht naar Fleur Amour:
Op zaterdag 22 september organiseert G&B-Berkelland een dagtocht naar het bloemschikevenement Fleur Amour in Belgie. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

Informatieavond G&B-Almelo:
Op woensdag 26 september organiseert G&B-Almelo een lezing over bijzondere vaste planten. Spreker is Gerrie Veenstra. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

Van de voorzitter:
In zijn Opens internal link in current windowkolom vraagt onze voorzitter uw aandacht voor de continuïteit van onze afdeling. Wij zijn namelijk dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden om in de huidige en toekomstige vacatures te kunnen voorzien. Afhankelijk van de interesse van kandidaten kan gekozen worden voor welke vacature u beschikbaar bent. Op onze Opens internal link in current windowbestuurspagina vindt u taakomschrijvingen van de diverse functies. Vindt u ook dat onze afdeling moet blijven bestaan meldt u dan z.s.m. aan bij één van onze bestuursleden. Zij zullen u gaarne nader informeren.

Gardenista:
Van 15 t/m 19 mei 2019 organiseert Groei & Bloei voor het eerst een landelijk evenement bij kasteel Ophemert. Dit moet een Nederlandse versie worden van de Chelsea Flower Show. Noteer vast in uw agenda. Voor meer info klik Initiates file downloadhier.

Deze maand in Groei & Bloei

herinrichting tuin achter