Groentips & Groeninfo
Lidy Kempers

Tuinblog

Al sinds 1996 beschrijft Lidy Kempers diverse ervaringen in haar tuin, tijdens tuinreizen van onze afdeling en sinds augustus 2014 over vaste planten en potplanten. Deze ervaringen zijn meestal informatief van karakter waar u als lezer gratis gebruik van kunt maken. Zo heeft zij interessante reisdoelen beschreven en geeft zij allerlei info over planten en de toepassing hiervan in haar tuin.

Onlangs heeft Lidy besloten te stoppen met deze rubriek. De inspiratie is op en ze wil na ruim 20 jaar kopij aanleveren niet in herhaling vallen. Haar bijdrages zullen voorlopig op onze website blijven staan zodat deze altijd als naslagwerk kunnen dienen.
Het bestuur en de Activiteitencie bedanken Lidy voor haar jarenlange professionele bijdrages aan het Groene boekje en onze website.

Het bestuur
Hengelo, november 2017

Onze afdeling kent nog meer deskundigen op het gebied van tuinieren. Misschien bent u ook zo iemand en wilt u die kennis en ervaring delen met onze leden en anderen die onze website bezoeken. Meldt u dan aan bij de redactie van onze website. Desgewenst kan de redactie uw inzending redactioneel controleren zodat het past binnen de context van onze website.

meer

 

 

 

20
May
Botanie
19
May
De schrik van de straat