Groentips & Groeninfo

Welke voordelen heeft u als tuinliefhebber als u zich abonneert op het tijdschrift van Groei & Bloei en daarmee lid wordt van onze vereniging?

Groei & Bloei is een landelijke vereniging met ruim 30.000 leden en 140 afdelingen verspreid over heel Nederland en Vlaanderen. De afdeling Hengelo e.o. telt ca. 250 leden.

Als tuinliefhebber koopt u waarschijnlijk regelmatig een tuinboek of een tijdschrift over tuinieren. Hierbij zult u ook wel eens het full colour tijdschrift van Groei & Bloei hebben aangeschaft. Ook zult u jaarlijks nieuwe planten, graszaad, bemesting, o.d. kopen, volgt u af en toe een lezing op het gebied van tuinieren, of betaalt u entreegeld bij een tuinevenement. U bent dan al gauw tientallen euro’s per jaar kwijt.

Wij hebben een voorstel voor u:

1. Als u zich nu opgeeft als lid / abonnee van de vereniging Groei & Bloei krijgt u jaarlijks 10x het informatieve tijdschrift van Groei & Bloei en regelmatig een landelijke nieuwsbrief. U bent dan goed geïnformeerd over diverse tuininrichtingen, plantengroei en evenementen op het gebied van tuinaanleg e.d. Het eerste jaar betaalt u een gereduceerd tarief  of krijgt u een welkomstgeschenk. Daarna betaalt u € 68,95 per jaar (€ 2,50 reductie bij automatische incasso).
    Losse exemplaren van het tijdschrift kosten € 7,45 per stuk!
  2. Groei & Bloei leden zijn zonder bijbetaling lid van een afdeling in hun woonomgeving. Bij de afdeling Hengelo e.o. heeft u tevens een gratis abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis. Hiervoor wel aanmelden via onze website / Diversen.
  3. Als lid van Groei & Bloei ontvangt u jaarlijks een set kortingsbonnen voor entreegelden van modeltuinen en tuingerelateerde evenementen in Nederland en België. Als u van bloemschikken houdt kunt u zich tegen een gereduceerd tarief abonneren op Fleur Creatief.
  4. Als lid van Groei & Bloei kunt u gratis, of tegen een gereduceerd tarief, deelnemen aan activiteiten van onze afdeling of afdelingen buiten uw woonomgeving. Tijdens zo’n activiteit (lezing, workshop, cursus, tuinenreis, plantenruilbeurs of tuinbezoek) ontmoet u dan talloze mede tuinliefhebbers.
  5. Bij bestedingen bij een door Groei & Bloei gecontracteerd tuincentrum kunt u minimaal 10% korting krijgen.
  6. Via de landelijke website www.groei.nl kunt u gratis groenadvies krijgen, met collectieve korting een verzekering afsluiten, of bezuinigen op uw energierekening. Ook kunt u een digitale ledenpas of relevante apps down loaden.

Zoals u inmiddels wel gemerkt zult hebben kunt u jaarlijks tientallen euro’s besparen op de kosten van aanleg en onderhoud van uw tuin door u nu op te geven als lid van Groei & Bloei. Ook kunt u jaarlijks een flink deel van de lidmaatschapskosten terug verdienen.

Ga naar onze website www.hengelo.groei.nl en geef u op als lid en abonneer u meteen op onze nieuwsbrief. Groei & Bloei Hengelo e.o. zit ook op Facebook. U zult er als echte tuinliefhebber geen spijt van krijgen.

Lid zijn van Groei & Bloei levert u vaak vele nieuwe en leuke contacten op en dé kans om onderling kennis en kennissen uit te wisselen.