Oproep tuinclub Hengelo e.o.
Onze tuinclub bestaat nu uit 9 leden. Ons doel is het bezoeken van tuinen in Oost-Nederland binnen een straal van +/-  1- 1 ½ uur rijden. We bezoeken 1 tot 2x per maand een aantal tuinen. Vaak 2 tuinen en een bijzondere  kwekerij.  We doen dat op wisselende dagen, meestal op  woensdag, donderdag of  vrijdag. Dit jaar lijkt donderdag voor een aantal van ons niet geschikt, daarom gaan we dit jaar alles plannen op woensdag en vrijdag. Een aantal van ons  rijdt wisselend met eigen auto en we  delen de benzinekosten. Verder nemen we brood mee en betalen dus alleen de toegangskosten van de tuinen en koffie/ thee  met iets lekkers.

Uiteraard hebben we niet  allemaal elke keer de gelegenheid om mee te gaan. We zouden daarom de groep graag wat groter willen  maken. Hebt u zin om met ons mee te doen of wilt u het een keer uitproberen? Mailt u dan naar Ineke.hofman(at)telfort.nl of belt u 074-2433347.

Voor de verslagen van onze tuinreizen klik op het item aan de linkerzijde van dit scherm.

De bruidssluier van de herfst
Volkstuin:125 mm regen