Activiteiten & Actueel

Open Tuinen Weekend 2018

De vereniging Groei & Bloei Hengelo organiseert elk jaar het Open Tuinen Weekend (OTW). In 2018 vindt dit weekend plaats op 16 en 17 juni.
Alle tuineigenaren die trots zijn op hun tuin en deze graag willen open stellen voor anderen, zodat ze hun passie kunnen delen, kunnen zich hiervoor opgeven.
Er worden geen bijzondere eisen gesteld aan de tuin.
De tuin kan groot of klein zijn, klassiek of modern, rotstuinen, groentetuinen, siertuinen, parkachtige tuinen, of je nu weet hoe alle planten en struiken heten of niet: het maakt niet uit.
Het gaat erom dat er met liefde wordt getuinierd en dat je deze passie wilt delen. Zodat anderen geïnspireerd kunnen raken en kunnen genieten van jouw tuin.
Dus heb je een tuin waarin je met veel plezier bezig bent en wil je dit graag delen, meld je dan snel aan en stel je tuin ook open.

Aanmelding kan via:  bloemschikken@hengelogroei.nl of secretaris(at)hengelogroei.nl.

Er wordt een brochure uitgebracht waarin alle deelnemende tuinen staan. Hiervoor dien je straks een foto en een stukje tekst met een korte omschrijving van je tuin naar ons te sturen. Hoe dit moet wordt na aanmelding van je tuin nog bekend gemaakt.

Een paar weken voor het Open Tuinen Weekend vindt er nog een voorbespreking plaats met alle tuineigenaren. Dit vindt plaats bij een van de deelnemende tuinen. Deze kun je dan meteen bezichtigen. 

Ruim een week voor het OTW komt er op onze website ook nog een overzicht van alle deelnemende tuinen en zoeken we publiciteit in de lokale media, Facebook en via onze nieuwsbrief Flash Digitalis.

En dan het weekend. We hopen op mooi weer en veel bezoekers en goede gesprekken. Onderstaande foto zijn de deelnemende tuineigenaren van 2016.

Naar boven

meer

 

 

 

18
Apr
Blue bells   Harger en Pettemerpolder
15
Apr
VOORJAAR