Activiteiten & Actueel

Open Tuinen Weekend 2018

De vereniging Groei & Bloei organiseert landelijk elk jaar een Open Tuinen Weekend. Totaal zijn er dan zo’n 1000 particuliere tuinen gratis te bezichtigen. De meeste tuinen zijn aan het eind van de Nationale Tuinweek geopend, zo ook bij onze afdeling Hengelo.

Onderstaand een overzicht van de geopende tuinen. Ook is er een overzicht gemaakt met een korte beschrijving van de geopende tuinen alsmede een foto van die tuin, klik hier.
De meeste tuinen zijn zowel zaterdag 16 juni als zondag 17 juni open. 2 Tuinen zijn alleen op zaterdag open, 3 tuinen alleen op zondag. De openingstijden zijn van 10.00u.-17.00u.

Recent is nog een tuin aangemeld welke niet in de flyer en in het overzicht staat. Als u van plan bent om de tuin in Albergen en Almelo te gaan bezoeken ga dan ook even langs bij de Kloostergaarde in Zenderen. Deze tuin was de oude schooltuin van de Agrarische opleiding en is inmiddels geheel gerestaureerd en zeker een bezoekje waard. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

Wilt u ideeën opdoen voor uw eigen tuin of gewoon genieten van andermans schepping kom dan gerust langs. U zult er geen spijt van krijgen.

Zie ook filmpje op website RTV-Oost / Expeditie Oost: "Opens external link in new windowOpen tuinen dag"

Wilt u weten wie aan deze Open Tuinen Weekend deelnemen klik dan hier.

meer

 

 

 

13
Dec
Westlandse buitenplaatsen van weleer
06
Dec
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879