Activiteiten & Actueel

Fotocursus

De dag vòòr het jubileumfeest.

Tijdens de voorbereidingen kwamen we de prijs tegen van een bekende Nederlandse tuinfotografe. De kosten voor een workshop met vergelijkbare inhoud, was dan ruim 100 € duurder.

Het is echte onmogelijk dat iemand ons meer aandacht aan ons had kunnen besteden, dan Simone op die zaterdag, door het bijzonder lage aantal opgaves hadden we hadden een privé les ( 3 personen).

Reken maar dat je op deze manier veel leert.

Ze nam ons mee naar een heel bijzonder plekje in de buurt van Haaksbergen. Natuurlijk was er eerst een  "stuk theorie", daarna koffie en vervolgens gingen we letterlijk en figuurlijk "de boer"op:

Aan planten en dieren is hier geen gebrek, de passie voor plant en dier die Simone heeft, betekent dat ze er ook nog eens veel over kan vertellen, als je op dat moment tenminste geen advies geeft over het instellen van camera, diafragma's of iets dergelijks.

Eigenlijk was het de bedoeling dat we veel van de dieren zouden fotograferen die verbleven in het waterpark, maar Simone had haarschattige pup mee genomen. Het hondje is nog te jong om de hele dag alleen thuis te zijn.

Maar het is zo'n leuk diertje, dat het hondje het meest gefotografeerde diertje is van die dag.

De lunch werd in het waterpark genoten, tussen kikkers, waterhoentjes en parende libellen. Als je tenminste de tijd kreeg om te eten en je je niet af liet leiden door alle " mooie plaatjes" die voor bij kwamen.

De dag ging veel te snel voorbij en we hebben veel geleerd.

Simone bood ook de mogelijkheid om nadien nog foto's in te sturen om te laten beoordelen.

meer

 

 

 

13
Jun
Verliefd op Jan van Leeuwen - Blik op de Tuin(906)
13
Jun
Vaste planten - Blik op de Tuin (905)
Menu