Activiteiten & Actueel

Paasworkshop 20 en 21 maart 2013

Fijn dat er voor de workshop veel belangstelling was. Beide avonden waren zo goed als vol.

De woensdaggroep mocht het spits afbijten, ook voor Goke was het weer even wennen, want het was toch al even geleden dat ze workshops gegeven had.

De 2e avond was ik zelf van de partij. Na de introductie van Goke konden we aan de slag. Iedereen had een schaal of pot meegenomen en Goke had veel voorbeelden gemaakt,

zodat we konden bepalen wat er gemaakt ging worden. Leuke ideeën genoeg, dus snel aan de slag. Goke probeerde iedereen van goede raad te voorzien,

mee te kijken en af en toe aan te geven wat je beter zou kunnen doen. Langzamerhand ontstonden mooie stukken, totaal verschillend, maar toch ook wel overeenkomsten,

natuurlijk vanwege de materialen die verwerkt werden.

Zelf had ik voor een struisvogelei gekozen, maar de schaal die ik meegebracht had, was daarvoor veel te klein. dat sloeg werkelijk nergens op. 

Na overleg heb ik mijn 2e ei opgeofferd en hem op de grond laten vallen om stukken te kunnen gebruiken. Erg rigoureus, maar toch met een goed einde.

Met een stuk van het ei werd de paassfeer toegevoegd. Ik was erg tevreden en had de indruk dat iedereen met een goed gevoel en een mooi bloemstuk naar huis ging.

Als je op zo’n avond de kunst afgekeken hebt, dan wordt het ineens veel makkelijker om thuis nog even aan de slag te gaan.

Daar heb ik op een andere schaal toch mijn struisvogelei verwerkt en met een erg tevreden gevoel kan ik terugdenken aan deze workshop.

groet

Willy Zengerink

Foto's Giny de Graaf
Foto's Giny de Graaf
Foto's Giny de Graaf
Foto's Giny de Graaf
Foto's Giny de Graaf
meer

 

 

 

25
Jun
Schilderachtige Hollandse luchten, beestjes en wat geel
24
Jun
OOK VEEL GEEL
Menu