Activiteiten & Actueel

Bloemschikcursus Hengelo / Borne

Vanaf medio september 2017 t/m medio april 2018 geven Mariska Overbeeke en Arend Nijland in wijkcentrum Hengelose Es te Hengelo (M) en de Letterbak in Borne (A) weer 8 maandelijkse lessen bloemschikken.

Deze worden gehouden op de maandag-, dinsdag- of woensdagavond. Voor de cursusdata zie binnenkort de agenda.

U kunt zich nu al aanmelden ook al zijn de data nog niet definitief. Wel even aangeven naar welke locatie / dag uw voorkeur uitgaat.

De totale kosten voor de cursus zijn 176,-. Leden van Groei en Bloei krijgen 26,-korting en betalen dus 150. Deze kosten zijn inclusief materialen en koffie of thee in de pauze. (Een enkele keer zal u worden gevraagd zelf een mooie schaal en/of groen mee te brengen).

Wij verzoeken u het totale bedrag graag in één keer te betalen vóór 1 september; tot 15 augustus is annulering gratis.

U ontvangt vóór 15 augustus definitief bericht over de data, plaats en tijd en de wijze van betaling. Betaling vooraf van het gehele bedrag is een voorwaarde voor deelname!

Als u de eerste lessen verhinderd bent, en er zijn nog cursusplaatsen beschikbaar, kan later instappen ook tegen een aangepast tarief.

Heeft U vragen, neemt u dan contact op met de coördinator bloemschikken, mevr. M. Vrielink, te bereiken per mail bloemschikken@hengelogroei.nl of per telefoon 06-28199327 .

Wilt u voor opgave svp het aanmeldingsformulier gebruiken.

Voor meer info over bloemschikken zie ook Opens external link in new windowFacebook.