Inspiratie dag Tuinweek

Enkele bestuurs-/AC-leden zijn op 24 maart jl. naar een inspiratie dag Nationale Tuinweek geweest. Zoals reeds aangegeven tijdens de afgelopen jaarvergadering bepalen we binnenkort welke activiteiten we eventueel nog oppakken om de a.s. Tuinweek meer inhoud te geven.
Locatie van de inspiratie dag was de Keukenhof.  Na een dagdeel binnen allerlei presentaties en workshops meegemaakt te hebben hadden we ’s middags een rondleiding door de Keukenhof. Deze rondleiding werd verzorgd door lokale G&B-leden die als vrijwilliger bij de Keukenhof betrokken zijn.
Door het koude voorjaar tot nu toe stonden de ruim 1 miljoen tulpen nog niet in bloei. Ook het elk jaar opnieuw ingezaaide gras was nog niet overal bodem bedekkend. De foto’s op onze website zijn hier getuige van. Niettemin kon er al van andere bloemen genoten worden en konden we in de paviljoens wel van de mooiste tulpen en orchideeën genieten. Ook hebben we nog een bekende TV-persoonlijkheid waargenomen die druk aan het plantjes poten was in de aan hem toegewezen kavel. Een bezoekje aan de Keukenhof is zeker de moeite waard doch wel na enkele weken warmer weer. Zie ook onze foto's die op de inspiratie dag zijn gemaakt.