Hengelo e.o.
bekijk online
Flash Digitalis

Van het bestuur

Op 22 januari 2020 bestaat onze afdeling Hengelo e.o. 58 jaar. Ondanks de vacatures in ons bestuur bestaan we nog steeds. Niettemin wordt het gemis aan een volledig bestuur steeds nijpender. Tijdens de Jaarvergadering op 17 maart a.s. zal dit weer een belangrijk agendapunt zijn.

Bij de jaarwisseling hebben velen van ons een aantal voornemens genomen zoals meer bewegen, minder alcohol, enz. Mocht u het voornemen hebben om actief te worden in het vrijwilligerswerk denk dan eens aan een functie in het bestuur of bij de Activiteitencie van onze afdeling. Neem hiervoor contact op met één van onze bestuurs- en/of AC-leden. Hij/zij kan u alles vertellen over de taken, de tijdsbesteding en het team waarin u een rol kunt gaan spelen. U bent van harte welkom!

Lezing: Vijver en tuinplezier

Duurzaamheid en bio-diversiteit zijn veelgehoorde thema’s om een bijdrage te leveren aan een beter klimaat. U als tuineigenaar draagt hierdoor automatisch aan bij. Wilt u uw tuin nog duurzamer maken denk dan eens aan een waterpartij in uw tuin. Een vijver is een eldorado voor vogels, insecten, kikkers en salamanders. Ook geeft het de mogelijkheid om uw plantenassortiment nog diverser te maken.
Wilt u hier alles over weten kom dan naar onze eerste lezing in 2020. Op donderdag 16 januari is er om 20.00u. een presentatie in het Wijkcentrum Hengelose Es over de aanleg en het onderhoud van een waterpartij in de tuin. Voor meer info zie website.