Hengelo e.o.
bekijk online
flash digitalis

Open Tuinen

Terwijl manlief aanstaande zondagmiddag zo nodig Formule 1 moet zien heeft u de ideale gelegenheid om 2 tuinen gratis te bekijken. Eén is te zien tussen Boekelo en Beckum, de ander in Borne. Voor meer info klik hier.
Ook kunt u nog steeds uw eigen tuin aanmelden voor bezichtiging. Even een mailtje (met foto of link) sturen naar ledenadministrateur@hengelogroei.nl  Openstelling biedt u een mooie gelegenheid om te laten zien hoe u de corona Lock down nuttig heeft besteed.

Rozenhof in Lottum
Naar aanleiding van een G&B-Hengelo lezing over rozen door iemand van de Rozenhof in Lottum hebben we onlangs een bezoekje gebracht aan deze Rozenhof. Aansluitend hebben we dit gecombineerd met een bezoek aan de Kasteeltuinen van Arcen (met de veerboot naar de andere kant van de Maas).
Om jullie te laten delen in al deze pracht en praal hebben we een fotoreportage gemaakt in beide tuinen. De getoonde foto’s in de Kasteeltuin zijn alleen van de rozentuinen.
Mocht u een foto voor privédoeleinden willen gebruiken stuur dan een mailtje naar ledenadministrateur@hengelogroei.nl  als u de originele foto wilt. Alle foto’s zijn vrij van rechten.

Veel kijkgenot.

Zomeractie

Nieuwe leden die zich in de zomermaanden juli/augustus hebben aangemeld kunnen bij hun aanmelding kiezen voor korting op de resterende abonnementsprijs in 2020 of voor een 7-delig tuingereedschappakket.
Bent u als lid ook geïnteresseerd in zo’n gereedschapset vraag dan in uw omgeving of iemand zich wil aanmelden en de set aan u te geven of tegen gereduceerde prijs aan u te verkopen.
Voor meer info klik hier.