Hengelo e.o.
bekijk online
Flash Digitalis

Welkoop heeft voorlopig geen speciale koop- en kortingsavonden.

Vanwege de huidige Corona maatregelen bieden wij op dit moment geen speciale koop- en kortingsavonden aan. Wanneer we dit soort dingen weer kunnen opstarten, kunnen we helaas niet aangeven. Dit is volledig afhankelijk van wanneer er ruimte is voor versoepelingen.

Op het moment dat het zo ver is, zal jullie vereniging weer een uitnodiging ontvangen.

Stichting Steenbreek zegt: "VOOR IEDERE TUIN EEN BOOM"

Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan een aantrekkelijke en gezonde leefomgeving. Sommige bomen zijn een voedselbron voor mens en dier met ieder jaar volop fruit, zaden of noten. Vogels zoeken bomen en struiken als veilige nestel- of schuilplaats. Mensen voelen zich geestelijk en lichamelijk gezonder wanneer ze zicht hebben op natuur. Veel mensen weten het bos te vinden om te ontspannen. Maar ook in eigen tuin kun je volop genieten van de natuur dichtbij met meer groen en het planten van een boom. Voor het volledige persbericht van de Stichting Steenbreek klik hier.

Activiteiten Twentse afdelingen:
Almelo: Enschede: Haaksbergen / Berkelland: Oldenzaal