Hengelo e.o.
bekijk online
Flash Digitalis

Groei & Bloei Nationale Tuinweek in 2021

In 2021 is de Groei & Bloei Nationale Tuinweek van 12 - 20 juni 2021, met op 19 en 20 juni het landelijke Open Tuinenweekend. Het thema van deze tuinweek is wederom ‘De Eetbare Tuin’. Aangezien veel afdelingen al gestart waren met het thema ‘De Eetbare Tuin’ voor de tuinweek in 2020, is besloten om dit thema door te schuiven naar 2021.

Gardenista uitgesteld tot september 2021

Vanwege Covid-19 is het groenfestival Gardenista van de KMTP/Groei & Bloei in 2020 niet doorgegaan. Nu maakt Gardenista zich op voor het festival in 2021 met vernieuwde afspraken met de historische buitenplaats Den Alerdinck. De aanpassingen zijn doorgenomen tijdens plezierig verlopen gesprekken tussen beide partijen, met als resultaat het contract voor Gardenista 2021.

Alle voorbereidingen voor het festival kunnen nu gestaag verder worden opgepakt door een gedreven team. De tweede editie van het festival Gardenista vindt volgend jaar plaats van 22 tot en met 26 september op de historische buitenplaats Den Alerdinck in Laag Zuthem.

Voor verdere informatie zie de website van Gardenista.

 

BLOEMSCHIKCURUS HENGELO/BORNE

Per ingang van 1 januari 2021 zal de bloemschikcursus in Borne niet meer onder leiding staan van Groei en Bloei Hengelo e.o. maar worden overgenomen door Arend Nijland. Tel. 074-2660404, mailadres: h.a.j.nijland(at)kpnmail.nl

Voor wat betreft de cursus in Hengelo is momenteel nog niet bekend hoe dit zal worden ingevuld gezien de bestuursperikelen van onze afdeling. Wij zullen hier later in het jaar op terugkomen.

 


Activiteiten Twentse afdelingen:
Almelo: Enschede: Haaksbergen / Berkelland: Oldenzaal