Hengelo e.o.
bekijk online
Flash Digitalis

Van de bestuurstafel

Onze activiteitencommissie heeft weer leuke activiteiten georganiseerd zoals twee tuinbezoeken en diverse lezingen in wijkcentrum Hengelose Es. Hopelijk komen jullie in grote getalen hier naar toe. Voor informatie zie onze Agenda.

Tuinbezoek rozentuin fam. Droste te Oldenzaal

Op 15 juni a.s. avondbezoek rozentuin familie Droste:

Hennie’s grote passie is rozen. En die hopen we ook volop te gaan zien - en vooral - ook te ruiken. Het is een stadstuin aan de rand van de Oldenzaalse binnenstad op een kavel van ruim 800 m2  In de tuin staan zo’n 400 rozen op verschillende wijze toegepast. En omdat hij van stekken en zaaien houdt, ook nog een hele verzameling rozen in pot.

Voor informatie en opgave ga naar de Agenda.

Bijentuin Hengelo

Vanaf volgende week zondag, 5 juni, zijn we de hele zomer weer open op de zondagmiddagen.Er wordt op dit moment volop verse honing geoogst en geslingerd. Deze honing is dan te koop!

Tuinbezoek omgeving Achterhoek

De afdeling Enschede-Losser van Groei & Bloei organiseert op zaterdag 2 juli a.s. een busexcursie voor tuinbezoek in de omgeving van de Achterhoek. Deze excursie is ook opengesteld voor andere afdelingen. Voor informatie en opgaven ga naar hun site.

PlantZoentje Anja Broekhuis

Rondje Tuinen Twente 11 en 12 juni 2022.

Negen totaal verschillende tuinen en twee kwekerijtjes die samen hun tuinen open stellen tijdens het eerste Rondje Tuinen Twente. Www.rondjetuinentwente.jouwweb.nl voor alle actuele info.
Check voor vertrek eerst de website .

Wees welkom allemaal.

Bijentuin Hengelo

Vanaf volgende week zondag, 5 juni, zijn we de hele zomer weer open op de zondagmiddagen. Er wordt op dit moment volop verse honing geoogst en geslingerd. Deze honing is dan te koop!


Activiteiten Twentse afdelingen:
Almelo: Enschede-Losser: Berkelland/Haaksbergen: Oldenzaal