Hengelo e.o.
bekijk online
Flash Digitalis

Goed nieuws van onze afdeling Groei & Bloei Hengelo e.o.

Onze afdeling Groei & Bloei Hengelo hoeft toch niet opgeheven te worden. We kunnen alsnog blijven bestaan!

Een heel team van nieuwe vrijwilligers heeft zich aangemeld, waardoor opheffing van Groei & Bloei afdeling Hengelo per 1 januari 2023 gelukkig van de baan is. In plaats daarvan gaat de afdeling met hernieuwde energie weer allerlei leuke activiteiten organiseren voor leden en niet-leden.

Beoogd voorzitter is Anke Lameijer uit Hengelo. Daarnaast komt er een nieuwe secretaris en een nieuwe penningmeester. Wij zijn nog wel op zoek naar extra mensen als voor de activiteitencommissie of als algemeen bestuurslid. Doet u mee?

Let op: Interesante lezing "Groen in Hengelo"

Wilt u meer weten over groen in de gemeente Hengelo en wat u zelf kunt doen om uw woonomgeving groener te maken? U bent van harte welkom op donderdag 20 oktober om 20.00 uur in het Wijkcentrum Hengelose Es. Gratis voor leden, niet leden betalen 3 euro per persoon.

Voor meer info: www.hengelo.groei.nl

Kies de juiste boom voor in de tuin

De Stichting Steenbreek komt met het volgende advies:

De maand november is door The Pollinators, een organisatie die streeft naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende diersoorten, uitgeroepen tot Treevember. Een maand waarin voedselbossen en agroforestry alle aandacht krijgen. Zoeken we het dichter bij huis, de tuin, dan zijn er genoeg bomen die ook aandacht verdienen; bomen zijn immers uitstekend geschikt om in de tuin te planten. 

Voor de volledige tekst klik hier.


Activiteiten Twentse afdelingen:
Almelo: Enschede-Losser: Berkelland/Haaksbergen: Oldenzaal