Hengelo e.o.
bekijk online
Flash Digitalis

Kerstdemonstratie door de heer Ben Clevers

Kerstdemonstratie verzorgt door Ben Clevers op woensdag 7 december 19.30 uur

Locatie: Wijkcentrum Hengelose Es Uitslagweg 47 Hengelo
Let op de datum. Woensdag 7 december a.s.


Ben Clevers zal voor onze afdeling de Kerstdemonstratie verzorgen. De eerdere aankondiging van donderdag 8 december, (door Mariska) komt te vervallen.
Hij verzorgde voor meerdere Groei en Bloei afdelingen o.a. Enschede eerder een kerstdemonstraties, Na het arrangeren van de stukken worden deze verloot. Lootjes zijn ter plekke te verkrijgen.

De entree voor de avond is voor leden 5 euro en niet leden 10 euro.

Een kopje koffie of thee met wat lekkers wordt U aangeboden bij binnen komst.

Over Ben Clevers

      

" Het is belangrijk dat je de producten waarmee je werkt goed kent "

Ik ben geboren in Nijmegen ( 1958 ) en volgde achtereenvolgens de Lagere Tuinbouwschool, de Middelbare Tuinbouwschool, Vakschool Bloemsierkunst en de Meesterbinder opleiding, waar ik mij specialiseerde in het vak van bloemenarrangeur. Cursussen mandvlechten, pottenbakken, glasblazen, etaleren, binnenhuisarchitectuur en A.G.F. Presentaties waren voor mij een aanvulling op mijn vakkennis als bloemist arrangeur. De periode als eigenaar van een bloemenwinkel in Bergen op Zoom heeft voor mij de basis gelegd voor het internationale arrangeur en decorateurschap.

" Duwen tegen de grenzen van het bekende "

Ik heb als het om producten gaat een lichte voorkeur voor exotische bloemen en planten. Als het kleuren betreft, is groen veruit favoriet. Een uitgesproken voorkeur heb ik voor vernieuwing. Ik ben een nieuwsgierig arrangeur en een veeleter. Elke stijl heeft zijn charme en voor geen enkele stijl sluit ik mij af. Ik wil de stijlen leren en ze op anderen kunnen overbrengen. Trends pak ik snel op. Met elke stijl en met alle producten kun je in principe leuk, mooi, betaalbaar en verkoopbaar werk maken.

Oost Nederlandse Kampioenschappen Bloemschikken 2022

Op zaterdag 12 november j.l. zijn de Het Oost Nederlands Kampioenschap Bloemschikken gehouden in Eefde. Het thema was dit jaar "Out of the box". Wilt u een impressie zien van deze geslaagde dag? Klik op deze link de link voor de foto's.


Activiteiten Twentse afdelingen:
Almelo: Enschede-Losser: Berkelland/Haaksbergen: Oldenzaal