Hengelo e.o.
bekijk online
Flash Digitalis

Algemeen

Beste mensen,

Allereerst een gelukkig, groen en bloemrijk 2023 !
Na een moeilijke tijd op bestuurlijk niveau gloort er weer hoop voor de toekomst. Zoals eerder gemeld hebben zich een aantal kandidaten aangemeld voor bestuursfuncties en wij hopen dan ook binnenkort weer een volledig bestuur te kunnen formeren.

Onze activiteitencommissie heeft voor januari, februari en april al een aantal interesante lezingen georganiseerd zie hiervoor onze AGENDA. Onze jaaragenda zal binnenkort worden gepubliceerd op onze website. Wij hopen op deze lezingen u te kunnen begroeten en vertrouwen erop dat 2023 een geweldig jaar zal worden.

De redactie

GEEN GARDENISTA 2023 !

Het volgende schrijven ontvangen van GARDENISTA:

Wij kijken nog steeds met veel plezier en trots terug op de succesvolle editie van Gardenista in 2022 met een koninklijk tintje door de komst van HKH Prinses Beatrix en de 150-jarige jubileumviering van Groei & Bloei.

Dat gezegd hebbende, hebben wij helaas minder goed nieuws…
De laatste weken kwamen er al tal van mailtjes binnen met vragen over Gardenista 2023 en over het nieuws dat rondgaat dat er geen festival in 2023 zou komen.
Helaas moeten we dit nieuws bevestigen.
Afgelopen december heeft Groei & Bloei besloten om het jaar 2023 te gebruiken als een jaar van bezinning, zonder noemenswaardige landelijke activiteiten en dus ook geen Gardenista 2023.

Team Gardenista heeft nog een poging gewaagd om een nieuwe initiatiefnemer te vinden om alsnog een (soortgelijk) festival te kunnen organiseren, maar helaas zonder succes. Met pijn in ons hart moeten we dus een streep zetten door Gardenista.

Via deze weg willen wij alle exposanten, deelnemers, vrijwilligers, sponsoren, partners en natuurlijk de bezoekers bedanken voor een geweldig Gardenista 2022. Ook de belangstelling die door velen van jullie getoond is om mee te doen aan Gardenista 2023, was een stimulans voor ons een nieuwe editie te organiseren. Of er misschien in 2024 of in de jaren daarna nog weer een Gardenista gaat komen vanuit Groei & Bloei is op dit moment nog niet bekend.

Blijf vooral genieten van al het moois dat bloemen, planten, tuinen en natuur je te bieden hebben!
We komen elkaar vast weer tegen bij een groen evenement.

Warme groeten,

Team Gardenista 2022
Wilma, Frits, Paul, Ivonne, Jacqueline, Chris, Monique, Dinie, Hilde, Saskia, Simone, Hélène, Francé, Jeanne, Marc, Nico, Dick, Marjo, Ferieke en Petra


Activiteiten Twentse afdelingen:
Almelo: Enschede-Losser: Berkelland/Haaksbergen: Oldenzaal