Hengelo e.o.
bekijk online
FLITS Flash Digitalis

Tuinbezoek Hilco ter Heide Hengelo

Beste G&B ers,

A.s. vrijdag 28 juli om 14:00 uur heeft Hilco ter Heide zijn tuin aan de Horstweg 32 te Hengelo open voor mensen van Groei&Bloei.
Er kunnen nog wel wat liefhebbers bij.

De totale oppervlakte van de tuin is 2500 m en ligt rondom het Rietveldhuis. De voortuin is aangepast aan de strakke vormen van het huis en heeft uitsluitend de bloemkleur wit, e.e.a. heeft te maken met de witte interieurkleur van de woonkamer, die via een overdekt terras naadloos aansluit bij de tuin. De rechthoekige vijver van 5 bij 20 m sluit kops aan op het terras. De borders in de achtertuin zijn meerkleurig, van lichtroze tot paars/blauw. De waterlelies in de vijver aldaar zijn ook meerkleurig. Er is een kikker/salamanderpoel die omzoomd is door een paarsblauwe border met pastelgele tinten. In de tuin bevinden zich drie monumentale eiken. De moeite waard is zeker ook de oude liriodendron. Ontdek zelf meer en stel vragen.

Het Oost Nederlands Kampioenschap Bloemschikken

Meld je aan om mee te doen, alleen of in een team en geniet van een mooie bloemrijke dag waarin je wordt geïnspireerd en kunt laten zien wat jij met bloemen kunt!!
Nadere informatie volgt.


Activiteiten Twentse afdelingen:
Almelo: Enschede-Losser: Berkelland/Haaksbergen: Oldenzaal