Hengelo e.o.
bekijk online
Flash Digitalis

Gaarne uw aadacht voor het volgende:

Op woensdag 28 juni a.s. gaan we een avondbezoek brengen aan de tuin van Nitha Annink te Lochem. Aanvang rondleiding 19:00 uur en deze rondleiding is inclusief koffie/thee. 

Nitha Annink is inspiratiebron en tuinontwerper. Genieten van de tuin, in welk jaargetijde dan ook, staat op nummer 1 voor haar. Haar tuinen, groot en klein, zijn verrassend en spannend. Tuinen waar je het hele jaar niet op uitgekeken raakt. Als tuinontwerper ontwerpt en realiseert zij grote en kleine tuinen om het hele jaar van te geniethen, tuinen die verrassend, spannend, rustgevend en harmonieus zijn.

Een citaat van Nitha:
Het ontwerpen van tuinen doen we op de Grondig Genieten manier. We gooien zo min mogelijk weg, houden rekening met de ligging, licht, grond en omgeving. Er is oog voor wat is en moet blijven. We orkestreren beplantings- en verlichtingsplannen en dirigeren de aanleg. Componeren zo een unieke symfonie van de seizoenen. Speciaal voor jou.

Aanmelden via aanmeldingsformulier vóór 24 juni of via Ieteke Bloem tel 0742429244
Adres: Hoge Enk 3, 7241 RA Lochem, aanvang rondleiding 19:00 uur.

G&B Hengelo doet mee aan de Groene Karavaan....

Op zondag 2 juli een dag vol inspirerende activiteiten in het Weusthagpark in Hengelo! Voor iedereen die geïnteresseerd is of graag verblijft in de natuur. Je bent vanaf 10:00 van harte welkom om mee te doen aan één van de groene en natuurlijke workshops en excursies. Kom lekker op de fiets want parkeren bij het park is lastig!  

Voor meer informatie ga naar hun website.


Activiteiten Twentse afdelingen:
Almelo: Enschede-Losser: Berkelland/Haaksbergen: Oldenzaal