Hengelo e.o.
bekijk online
Flash Digitalis

Lezing over "Bijzondere schaduwplanten"

Gaarne uw aandacht voor een lezing van Pieter Nijhof over "Bijzondere schaduwplanten". Deze lezing vindt plaats op donderdag 16 november a.s. om 20:00 uur in Wijkcentrum Hengelose Es te Hengelo.

Voor deze avond heeft de AC Pieter Nijhof uit Wapenveld uitgenodigd om een lezing te geven over "Bijzondere schaduwplanten".

Pieter Nijhof van Kwekerij Pieters Planten komt deze avond een lezing geven over (bijzondere) schaduwplanten. Pieter heeft een kwekerij in Wapenveld op het landgoed Winfried. De kwekerij is gevestigd binnen de oude muren van de voormalige moestuin. Het terrein is omzoomd door volwassen bomen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij een grote collectie bijzondere schaduwplanten kweekt. In deze lezing zal hij  vertellen over de diverse eigenschappen van schaduw. Er worden veel voorbeelden van (aparte) planten behandeld. Wat zijn goede langbloeiers in de schaduw of nu geschikte planten voor in de droge schaduw? Ook bij het effect van mooi blad in de schaduwtuin wordt stilgestaan. Pieter zal ook wat van de behandelde planten meenemen voor de verkoop.

Voor nadere informaite zie de website van Pieter Nijhof.

Kestworkshop Jacqueline Wargers

Graag uw aandacht voor de kerstworkshop door Jacqueline Wargers. Deze wordt gehouden op woensdagavond 6 december a.s. Voor informatie en opgave ga naar: https://hengelo.groei.nl/agenda/meer-informatie/evenement/kerst-workshop-door-jacqueline-wargers

 

Komende activiteiten


Activiteiten Twentse afdelingen:
Almelo: Enschede-Losser: Berkelland/Haaksbergen: Oldenzaal